Denver, Michigan.

Det är lördagsmorgon och jag sitter och väntar på att pappa ska ringa. Eftersom min nya bil inte går som den nyaste klockan på armen så ska den in på service, men för att köra och lämna en bil krävs det att man är två, eller hur, huvudet på spiken vänner.

 

”…den finaste…”

 

Det är inte bara NFL Shop jag har haft problem med, efter att ha beställt magasin från USA fick jag även ett fel där, fick ett nummer jag redan hade och vilket jag självklart inte hade beställt, så ringde och de var väldigt förstående så de skickar mig den jag skulle ha fått.

 

Vart efter att vi har lämnat bort min bil ska jag köpa present till min far, packa min väska, slänga den på mitt flak och dra över till Halmstad. Både för att få träffa mina kära kusiner, få komma bort från stan ett tag och att jag ska ordna mina dreads.

Jag skulle även ha tittat på en tatuering men det blir inte av.

 

”…baby…”

 

Anledningen till att jag inte kollar på en tatuering är för att ett ljushuvud har bestämt att jag ska jobba klockan sju på måndag morgon! Vill egentligen bara slå på tangentbordet men jag måste behärska mig. Jag gillar det inte, en massa dryga människor, en stor påse nötter.

Jag gillar människor det gör jag verkligen, men inte alla, verkligen inte, jag väljer själv vilka jag gillar och det är inte alla.

 

Men detta ska bara vara över måndagen och går det riktigt riktigt smidigt så kanske jag även kan jobba lite under natten, bara för att få in nytt friskt kapital. Veckan är ju annars en kortis, men inte mindre att göra för det, måste ha lyan i topptrim till dess att Prinsessa kommer ner. Så blir helservice både på den och på mig, räta på ryggen unge man!

 

”…i ett förhållande…”

 

Kände mig lite förvirrad när jag skrev detta inlägget men det blev ändå av och det är ju bra. Måste skriva för att hålla mig i trim. Funderar även på att börja skriva igen, och då menar jag verkligen börja skriva igen.

 

Helgens Låt:

Kenny Loggins – Danger Zone

 

Over and Out

Stephen Grover Cleveland

 

C <3 S


Någon...

Hon är den vackraste!

 

Hade lite annorlunda upplägg och tankar angående bloggen nu, jag ska ju börja skiva mycket mera osv, men ville ju också att alla skulle kunna hinna både läsa och kommentera, visst, ibland finns det inte alltid en kommentar att skriva.

Nu låter det som att jag rättar mig efter mina läsare och det ska jag ju iofs inte göra, just min blogg är till för att jag ska få ut mina känslor ur kroppen, få min kropp lättare och inte egentligen sitta och sukta efter kommentarer.

 

Ang, just kommentarer fick jag en kommentar av en total främling! Aldrig hört eller sätt människan innan. Jag som trodde att jag var bland de minsta kornen i lådan.

 

”…utan dig dör jag…”

 

Angående alla mina problem med paket så fortsätter det, trodde aldrig mitt liv skulle bli en sådan följetong, fick min film förra veckan, rätt film, fel format. DVD istället för Blu-ray! Världens största sport liga och de kan inte ens skicka sakerna eller ens skicka rätt saker. Det är skamligt, så det har blivit en massa tråkiga samtal till USA istället för trevliga.

Sedan vet jag ju inte hur mycket pengar jag förlorar hela tiden på det heller.

 

Min kära bil har fått cancer med, han håller på att rosta sönder. Han kommer troligen inte leva fram till besiktningen om någon månad, så i torsdags köpte jag en ny bil, en Volvo 740-GLE, NEJ, jag ska inte börja snusa och lyssna på Eddie Meduza, bilen ska ta mig till jobbet och ge mig mer pengar till utlandet. Den var i väldigt bra skick och med originalbandare och planeras att ägas tills den trillar ihop, dvs många många år eller ja, till dess att jag kanske har ett mera stadigt liv, vilket kanske sker snabbare än man kan tänka sig.

 

”…jag har ont i magen när du sover…”

 

Jag jobbade även idag söndag, ingen motivation alls, inte det minsta men när jag väl var där funkade det helt utan problem, gick av bara farten så det blev inte så farligt. Lite mera pengar stoppade i skattkistan till mig då alltså. Jobbade och lyssnade på NASCAR på radio, hann hem till att det var 14-10 varv kvar. Väldigt besviken att JJ åter vann, visst hans första vinst på Bristol och det är ju så, alla ska få vinna, men han vinner ju hela tiden. Det är tråkigt.

 

Min lägenhet börjar se fin ut igen, har både satt upp den nya klockan, hyllor i gardroben och fått undan alla mina berg av kläder.

 

”…finns ingen som du…”

 

Som de flesta kanske vet så använder jag en Blackberry Bold telefon köpte från Baltimore, MD, men tror det hade varit samma visa om jag fått tag på den i Sverige, den saknar å,ä och ö. Vilket har fått min hjärna och kontroll att flippar. Jag har börjat trycka på O och A även när jag sitter vid en vanlig dator.  Jag börjar tänka mera och mera vad världen varit lättare om man inte använt de tre extra bokstäverna.

 

Jag ser verkligen upp till mina kusiner, till min bror och mina föräldrar och morfar..  jag älskar er. Ni har format mig till den jag är, det ni klarar det klarar jag. Ni ger mig styrka.

 

Jag vet att världen inte blir bättre, men håll huvudet högt! Jag kommer att dö med ett rent samvete! Jag ska visa att det går, går att inte tala i tungor, går att hålla huvudet högt!

 

Jag är lika kär nu som igår, och dagen före det, jag går fortfarande runt nykär och lycklig!

 

Nattens låt:

Master P – Soldiers, Riders & G’s

 

Over and Out

Chester Alan Arthur

C <3 S


Baby..

Kungen är tillbaka, jag är glad som jag alltid varit, glad som att hemska saker aldrig hänt. Känner mig starkare än innan, känner hur jag får mer styrka varje dag.

 

Jag har ordnat med wi-fi i hemmet, så nu kan jag ligga i sängen med datorn, sitta på köksbordet, sitta på toaletten (!) och även ta en ciggar på balkongen med min vän dator.

 

Jag har så många tankar inuti mitt huvud som jag vill ha fram här på bloggen men det är så svårt att ge det tid, jag måste verkligen anstränga mig, ta mig tid att blogga den där timmen jag har över varje dag. Teman om män som inspirerar mig, starka kvinnor och människor som jag känner för.

 

Det ska komma det vill jag lova.

Jag har just nu även sett klart hela säsong ett av ”The Legend of the Seeker” hjälten fick sin kvinna och jag är så nöjd med livet. Drömde mig bort där världen bara bestod av män och kvinnor, jag menar män och kvinnor, ärlighet och rakhet. Zeb Machan for the win.

 

Vill dra upp ett litet fenomen jag har funderat på, jag är för helg, verkligen. MEN varför ska alla ha helg samtidigt, självklart ska man få ha sina lediga dagar, men varför ska de alla falla in på lördag och söndag?

 

Jag hade beställt en massa paket från USA. Eller ja det blev en massa paket, Paket #1 #2 #3 och #4. Paket ett och två kom utan problem, fyran är i Tyskland just nu och trean ja, den kom till Sarasota i Florida! Bara för att UPS inte kunde utläsa en dataskriven adress (!), jag menar hur kan trean av fyra komma fel!

Detta upptäckte jag på lördagskväll, jag började koka då jag trodde att det var ngn i Sarasota som hade fått ut mitt betalade gods. Jag minns inte när jag var så upprörd senast, förvisso tragiskt att man blir det över materiella ting, men jag hade betalat för det och det var även presenter till min mor, så jag slänger mig på telefonen till svenska UPS, nej de har stängt sedan tretton noll noll som alla andra på en lördag, då blev jag sur över det fenomenet och att jag fortf inte visste vart som hänt mitt paket.

 

Jag fortsatte mitt ”korståg” jag sökte upp NFL’s telefonnummer, ringde över atlanten till deras huvudkontor, temperaturen började gå ner när jag kopplades in vidare på en svag telefonledning till en assistent, som berättade att det blivit ett misstag och att paketen gått tillbaka till tillverkaren och att jag skulle få en återbetalning på mitt konto.

 

Jag vill inte att ALLA ska behöva vara lediga på helgerna, planeringen är ju lika gammal som mänskligheten, jag menar, jagade inte grottmän på söndagar fick de ingen mat, tror ni de godtog det? Nej, de jagade varje dag. Jag vill ha tillgänglighet jag vill ha ledighet, de ska jobba tillsammans!

 

Dagens låt:

James Brown – It’s a Man’s World

 

 

Over and out.

James Abram Garfield


C <3 S


Veckan som delar månaderna..

Alla bloggar jag läser är skrivna av spännande människor, med spännande liv och bakgrunder. Alltså en stor anledning till att man just använder formen blogg.

Just nu verkar mitt liv vara lite väl spännande så jag inte hinner uppdatera lika ofta som jag vill, det är tråkigt, med risken att förlora de trogna läsarna jag ändå har skaffat. Men jag ska bli bättre på att ta hand om er.

 

En gång om året håller USA’s president sitt ”State of the Union”-tal till nationen som beskriver hur det går för nationen. Nu tänkte väl jag göra detsamma lite.

 

Jag i ett tillstånd, ett tillstånd jag inte har känt på väldigt väldigt länge. Det bubblar inom mig, de kokar inom, jag har hittat ngt som värmer mig, som gör mig speciell.

Kanske därför det lyser om mig när jag går ut och bländar solen.

 

Personen ifråga som ger mig denna lycka är bland de finaste ni sett, på alla sätt och vis. Charmig, varm och god. Bär på ett leende som alltid visar att hon är på bra humör.

Unik och speciell som ingen annan.

 

Räknar ner dagarna.

 

Nattens Låt:

Jiminy Cricket - When You Wish upon a Star

 

Over and Out

Rutherford Birchard Hayes


RSS 2.0