Hell Yeah!

Denna helg var nu över och jag känner mig redo för en ny vecka av arbete. Känner mycket bättre till mods, detta var en bra helg och jag har haft vänner som fått mig att känna mig bättre igen.

Jag tackar för att ni finns där och lovar att jag kommer finnas där för er när ni behöver mig.

 

Fredagen var det OS för hela slanten, ”Down there appartment” kom upp och vi kollade på hockeyn och skidor tillnamns, Sverige vann båda grenarna, visst, bara en match och inte guld i skidor men det var medalj och vinst och de var de glada för.

 

När de hade lämnat mig tittade jag på den kvinnliga finalen i Skeleton både för att det var intressant och att jag lagt märke till att idrottskvinnor ser riktigt bra ut, både med deras kläder, deras vilja och leende.

 

Jag vill lägga in flera *smile* i texten för att få fram min glimt i ögat, men tycker då att det ser mycket mer oseriöst ut, hoppas jag är en sådan bra skribent eller att ni känner mig så väl att ni vet att jag blinkar åt er ;)

 

På lördagen var det dags för Class Reunion @ Em’s. Som jag skrivit innan var jag inte så intresserad av detta från första början men jag deltog, för att få ta ett glas med vänner som man inte säger nej till, ist för att hänga på kvarterskrogen med rävarna.

 

Vi blev 9.1 personer utöver mig, nio från klassen och en som var där som gemensam vän. Det var riktigt kul med musik och samtal. Flera hade som jag visste flyttat till Norge, en nyfunnen vän hade just kommit hem från Miami och NYC. Hon hade varit i Miami vid SuperBowl! Det var ngt jag inte kunde släppa på hela kvällen. Det var ngt otroligt!

 

Det hela slutade med att jag vaknade upp på en soffa i Vislanda, ngt jag inte trott skulle hända men jag är nöjd med helgen.

 

Söndagen var det USA vs. Canada i hockey och det var den bästa matchen jag sett på väldigt väldigt länge. Action, fight och uppoffring!

Där har Sverige mycket att lära sig.

 

Dagens låt:

Whitney Houston – I Will Always Love You

 

Over and Out

Hiram Ulysses Grant


Bryten..

Är verkligen tvungen att skriva detta inlägg, jag har verkligen kommit av mig med bloggandet. Visst jag har haft väldigt mycket att göra fram tills denna helg då allt skulle bli bra, men som blev så fel så fel att jag ville sitta i duschen och bara spy.

 

Jag klagar aldrig och jag bitar aldrig handen som föder om jag verkligen inte är tvingade och intryckt i ett hörn.

 

Men jag mår verkligen så dåligt, jag trodde inte att detta skulle hända mig, som var den starka, den tuffa, den som alltid visste vägen.

Vill bara fortsätta att känna vattnet blöta min hud. Tvätta bort händelserna, tvätta bort minerna. Jag vill ha en kram, jag vill att ngn ska hålla om mig, ändå är det inget jag kan berätta för ngn. berätta vad som verkligen hände vad som fick mig att bryta, att gå sönder, att skada mig själv så mycket.

 

Det positiva är att jag kanske efter en månad kan få tillbaka mitt baggage, något jag verkligen hoppas. Det hade just skickats till Borlänge efter att ha förväntats skickas till Avesta istället.

Så lite fördröjning, men jag dör inte. Hoppas hoppas. Nya kläder OCH gamla sköna då ;)

 

Det blir kanske en fest på lördag med, med en del gamla klasskamrater inte alla men en del, kan bli lite kul även om jag inte hoppas det räknas som en ”officiell” klassåterträff.

 

Idag har jag även fått hjälp med att ordna upp ett ormbo bakom min tv, vartefter de flesta av mina möbler börjat flytta tillbaka. Nu ska jag bara köpa en ny tv och en fördelardosa vart efter jag sedan kan börja spela mina spel igen. Ska bli ett riktigt nöje tycker jag.

 

Det har jag inte riktigt berättat men anledning till att jag inte har uppdaterat bloggen till hundra är för att min lght har renoverats. Ny färg och nya tapeter, bättre än jag hade väntat mig av ett par stressade hantverkare.

 

Dock är det synd om han/hon/de som flyttar in efter mig som bara får välja mellan tre färger då jag valde väven som troligen inte de får göra av kostnadsskäll. Allt för att spara pengar, Allbohus, vilka svin ni är.

 

Verkar också som semester planeras i små drag, än så länge har ju inte mitt konto hamnat på det pluset jag hoppades på men jag har jobbat lite extra och kommande månad är inte lika farlig som jan var.

 

Semestern i korta drag är iaf Amsterdam (jätte snart), Berlin (Q4) och där träffar Maureen, mellan det är det lite suddigt. Jag har fått erbjudande om att roadtripa Midwest med Maureen under året, runt runt från Chicago till Detroit som kan bli en ganska fin stor udda cirkel. Sedan är nu P och Security även sugna på att åka över igen och stanna på lite längre vistelse, ngt jag alltid är sugen på. En bil, ett boende och kalla öl och semestern är räddad, vart i Nordamerika råder det fortfarande diskussioner om. Jag vill till södern och de vill till norr. Vi ska arbeta fram ngt och med en bil finns det inga problem. Sedan finns ju även den långa Transibiriska järnvägen med på ett hörn, som måste göras innan jag avlider.

Ngt som är enkelt är ju att om jag får greencard så får jag inte resa till USA i sommar, så då skickas jag till ryssland ist, eller ja, jag har nog inte råd att resa isf.



Vi se var världen vill med mig.



Nattens låt: Joel Lundgren – Livet är en våldtäkt




Over and Out
Andrew Johnson


RSS 2.0