Inlägg 665

Idag känns det hela mycket bättre och jag ska skriva av mig ett par rader innan mina grannar är tillbaka efter sin middag, då ska vi ut till backen och åka pulka. Det kommer att bli kul hoppas jag. Blir väl det bästa jag har gjort sedan snön kommit, som jag för det mesta inte gillar alls.

 

Nu har även två av mina vänner åkt till Thailand, vilket jag hoppas att de trivs med och att de får en bra resa.

 

Sedan jag skrev föra gången har jag som sagt varit på Lady Gaga konsert, jag har varit på Dreamhack och jag har betalat min USA resa som inte landade på allt för mycket pengar. 13.500 för fyra veckor med plan och bil. Jag är nöjd med det, nu måste jag bara samla ihop en massa pengar igen som jag kan ha och kasta omkring mig.

 

Över det nya året ska även jag och mina vänner åka till Spanien, dricka öl och knulla med kvinnor. Jag behöver allt av det nu när det är mörkt här uppe i Norr, vikingland, som man tänker på ibland, hur mycket viking man egentligen är, visst är jag envis, långsint och segt uthållig men jag hatar verkligen kylan, vintern och mörkret. Men kanske det inte är där vikingblodet sitter, eller så är jag helt enkelt adopterad från ”Na’wlins”.

Vilket inte hade varit fel.

 

Har åter igen kanske satt ett datum för att jag ska tatuera mig, blir det billigt kanske jag gör några motiv över i USA så blir det både minnen av det och finally en start of it.

 

Jag har även köpt första och sista julklappen till mina föräldrar som jag hoppas de kommer uppskatta väldigt mycket.

 

Jag tycker verkligen igen att mina vänner ja ni som inte har facebook ska skaffa det, snälla det finns så mycket jag vill säga ler.. Det är en bra värld. Nu måste jag skriva brev till Maureen med. Fasiken.

 

Peace and love.

Over and Out!


kaninrumpa

Nu är det vinter och kallt igen, november december. Inte det minsta kul alls. Men det är bara att bita ihop.

 

Det har både varit Lady Gaga konsert, Dreamhack och snart är det jul med resa och en massa annat.

Livet går som alltid upp och ner, jag har inte lust mer just nu. Fan.


RSS 2.0