Igen.

Jag har skapat allt för många nya kapitel i mitt liv, vänt allt för många blad för att börja på nytt. När kommer jag skriva det avslutande?

 

Åter igen bestämmer jag mig för att börja om på nytt. Denna vecka har börjat bra och känner att jag börjar komma tillbaka på banan. Jag har under helgen som gått kanske inte varit på min bästa sida, låtit det sämsta kommit ut, men kanske det inte kommer mer av det nu, jag har inte längre fått glansiga ögon, blöta kinder. Det gör fortfarande ont, det gör det, jag känner fortfarande.

Inom mig!

 

Jag väljer att se tillbaka på tiden med de glada minnena jag bär med mig, om hur det var när jag skrattade och log, när jag njöt och var kung.

 

Jag njöt på påskbordet, om hur vi skrattade och skrämdes, jag övertalades lätt om att följa med till Elmia, första gången på fyra år minst tror jag att det var, om hur jag höll om, hur vi slarvade bort bilen, hur uppspelt man blev enbart av att bli jagad av en större bil och om hur varmt och mysigt det var i baksätet, Sätt er upp! Säger bror.

 

Om hur vi dricker sprit, om hur vi skrattar och röker och njuter av tillvaron och den varma stämningen och om hur alla bara är. Hur vissa drack för mycket.

 

Hur jag klädde upp mig, rakade mig och doftade gott, hur vi åkte bilen in till parken med alla andra människor, om hur jag blir äldre, om hur min flickvän offentligt gratulerar mig på min dag, om hur jag känner armarna om mig om hur jag lyfts upp. Tillsammans klarar vi det här, ekade i mitt huvud, jag var kung, jag var lycklig.

 

Om hur jag får den bästa uppvaktningen man kan få, de godaste tårtorna som man ätit, färgglada gräddfyllda och njutning.

 

”…vi ska gå långt i vårat…” ”…stå vid deras sons sida…” ”…värd mer än allt guld i världen…” ”…bra jobbat, det bästa som har hänt mig…” ”…det ska vi ändra på, du ska öppna upp dig…”

 

Jag kommer ha kvar allt i min hjärna, i mitt hjärta, spåren som sattes kommer kanske aldrig att försvinna, jag hoppas inte, jag njuter av att minnas, jag njuter av att blunda, känna styrkan åter strömma igenom kroppen. Om hur det fortfarande känns tomt här.

 

Detta är det jag ser när jag blundar, när jag minns, när jag känner mig älskad.

”…tsm…” ”…jag tycker om dig…”

 

Jag har inte så många läsare kvar på bloggen, men jag måste fortsätta.

 

Det är fortfarande en lång väg att vandra.

 

JAG kommer alltid älska dig. Nyduschad och rakad, klar för jobbet.

 

 

Dagens Låt:

Red Hot Chilli Peppers – Higher Ground

 

 

Over and Out

Theodore "Teddy" Roosevelt


Men.

Jag är glad att jag har vänner. Vänner som tar tag i mig när jag faller, under en tid nu har ni verkligen funnits där för mig och jag kommer att vara där för er bara att säga till när, ni vet vilka ni är.

 

Jag känner mig fortf inte helt återställd och vägen tillbaka kommer att bli lång men med solen som min kompanjon kommer allt att gå vägen, kanske inte smärtfritt men det kommer att gå.

 

Jag har skjutit lite på bloggandet, mest för att jag varit orolig över vart jag ska skriva. Snart är aprilmånad slut och då kommer maj, en månad som kan komma ändra mitt liv drastiskt, ni vet vad jag pratar om, jag kommer inte bli ledsen, men vinner jag kommer jag att bli glad även om jag är nervös ända ner till sulorna.

 

Har jobbat denna vecka helt utan motivation, inte haft ngn lust alls. Jag har varit där och gjort det jag ska men inte mer än det. Det kändes inte lika kul längre, jag vill sluta arbeta och resa jorden runt. Denna sommar kommer bli impulsiv delux, ta dagen och helgen som den kommer.

 

Det enda som är bestämt är Berlin i höst, och till stor del är väl Australien med bestämt att det ska bli i år ska bara bestämma datum. Sedan vill jag att Italien ska bli klart så man även kan se fram emot det, Amsterdam ska väl bli nu snart om man säger så.

 

Har fått tillbaka pengarna för två av mina tre förvirrade paket från NFL, så nu har jag bara ett kvar som jag kämpar med. Kämpar för att både göra retur och få pengar för men eftersom jag inte vill betala för deras misstag skriver jag en massa om att de ska skicka en returetikett till mig.

 

Vädret i denna del av landet är underbart just nu, sol, sol och värme, vår i luften, man vill bara vara ute hela tiden. Så  jag ser nog fram till helgen extra mycket.

 

Dagens låt:

Dallas - Intro

 

Over and Out.

William McKinley, Jr.


RSS 2.0